Ceea ce va oferim

Scris de Dorin in Articole in data de February 21, 2013 - Fara comentarii

Probabil va intrebati cu ce venim nou pe piata, sau ce va oferim in plus fata de alte firme de gazduire web? In linii mari, poate veti fi tentati sa spuneti ca nu avem cele mai bune oferte, sau ca altii va dau mai mult spatiu pe disk, etc. Unul din avantajele pe care il aveti la noi este siguranta: siguranta datelor, siguranta unui raspuns rapid la un ticket de suport, siguranta atunci cand intampitati probleme tehnice. Si daca tot vorbeam de avantaje, pe serverele noastre de gazduire nu este aglomeratie, ne axam pe rapiditate si flexibilitate nu pe cat mai multi clienti pe acelasi server.

 
Avem cateva utilitare care va pot usura administrarea contului de gazduire web:
 

  • Seo & Marketing Tools
  • Website Optimize
  • Softaculous

Seo & Marketing Tools

 
Acest utilitar si aplicatiile sale te ajuta sa intelegi mai bine ceea ce inseamna SEO si iti optimizeaza site-urile pentru a fi cat mai prietenoase fata de motoarele de cautare.

seo-and-marketing-tools

Website Optimize

 
Cu ajutorul aplicatiei “Website Optimize” tot continutul tau se comprima, facand incarcarea paginilor si a imaginilor mult mai rapida.

optimize

Softaculous

 
Cu Softaculous instalezi un blog in doar intr-un minut. Completezi cateva campuri si gata! Cu Softaculous nu instalezi doar un blog, ci peste 240 de aplicatii disponibile acum, in contul tau de gazduire web!

software-one-click-install2
software-one-click-install3
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Ceea ce va oferim, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Back to Top

Preturile afisate pe acest site nu contin TVA 19%.
2020 © AirHost.