Cine suntem?

Am pornit la drum cu intentia de a oferi servicii de calitate clientilor nostri. Cu mult timp in urma, am fost si noi insine clienti, deci intelegem pe deplin nevoile dumneavoastra si stim cat este de important un suport tehnic de calitate. Dorim sa oferim clientilor nostri un serviciu pe care se pot baza, plus atentia pentru detalii si disponibilitatea de a le oferi sprijin tehnic, de cate ori au nevoie.

Inceputul a fost  simplu, cu un server cPanel (unul dintre cele mai utilizate si mai prietenoase platforme de hosting pentru clienti) pentru cativa clienti de-ai nostri care doreau niste servicii de gazduire web profesionala.

Toate serverele pe care le folosim ruleaza pe platforma de operare linux. Am luat contact cu aceasta inca din anul 1998, cand ofeream servicii de instalare/mententanta unor internet-caffe-uri iar mai apoi unor companii private cat si de stat. Cu timpul am dobandit experienta in administrarea serverelor, indiferent de caracteristici sau tehnologie: VPS, Server Dedicat sau Cloud.

Detinem datacenter propriu, in Cluj-Napoca, Romania. Serverele sunt puse in incinte special amenajate cu: instalatii de climatizare, sistem de stingere a incendiilor, podea falsa, sisteme UPS si generatoare diesel. Data center-ul foloseste conextiuni de internet de la  Adnet Telecom si GTS Telecom. Reteaua noastra de servere este direct legata la RoNIX, marind astfel vitezele de transfer pentru utilizatori, indiferent in ce retea s-ar afla.

Pe site-ul nostru, puteti sa analizati caracteristicile tehnice ale serviciilor oferite de noi. Tehnologiile si echipamentele diferentiaza pozitiv ofertele noastre fata de cele ale altor competitori. Enumeram o parte din caracteristici:

  • Hardisk-uri SSD pentru sistemele de operare, marind viteza de lucru a serviciilor serverelor.
  • Trafic nelimitat, indiferent de tipul de website, nu impunem limita la trafic.
  • Nu punem limita resurselor hardware.
  • Suport tehnic acordat de catre administratori de sistem cu o buna experienta profesionala.

 
Download Speed Test: 100 MB / 500 MB.

Back to Top

Preturile afisate pe acest site nu contin TVA 19%.
2020 © AirHost.