Inceputuri

Scris de Dorin in Articole in data de February 19, 2013 - Fara comentarii

Totul a inceput destul de simplu, cu o problema ce trebuia rezolvata. Malaware pe serverele unor clienti de-ai nostri. Foarte multe fisiere erau infectate si nu aveam resursele necesare de a rezolva problema. Cei cu gazduirea web nu adugasera serviciul clamAV si nici nu vroiau sa-l activeze. Ni s-a spus ca mananca prea multe resurse, si ca acel serviciu este doar pentru scanarea mesajelor e-mail. Stiam ca instalarea se face rapid si cu putina bunavointa clientul nostru comun avea de beneficiat. Dar nu s-a intamplat. Am rezolvat cu problema si apoi ne-am decis sa avem propriul server, sa oferim servicii bune si de calitate. Asa s-a nascut AirHost. Din refuzul unor oameni care nu sunt bine pregatiti sau nu au cunostintele necesare.


 

Pentru noi conteaza ca orice client sa fie multumit. El ne poate aduce alti clienti. Nici un alt tip de publicitate nu functioneaza mai bine decat parerea sincera unui client multumit care te recomanda altora. Poate suna e moda veche, dar asta functioneaza.

Suntem la inceput de drum, avem o gramada de idei si in mod sigur veti auzi de noi in acest an. Suntem o echipa tanara, dinamica si pasionata. Poate nu avem o armata in departamentul de suport tehnic, dar in mod sigur va vom rezolva problemele mult mai repede decat ati fost obisnuiti pana acum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Inceputuri, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Back to Top

Preturile afisate pe acest site nu contin TVA 19%.
2020 © AirHost.